PRIVACY STATEMENT

PRIVACY STATEMENT

Privacy Statement

Dit Privacy Statement is bedoeld om u te informeren over de verwerking van persoonsgegevens via www.scamander.com  ('Website') en de verwerking van deze gegevens door Scamander.

De verzameling en verwerking van persoonsgegevens via deze website is in overeenstemming met de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming. Deze verklaring kan worden bijgewerkt, zorg ervoor dat u deze verklaring regelmatig controleert.

Laatst bewerkt: 27 okt 2017

Waarom verzamelen wij persoonsgegevens?

Scamander verzamelt alleen persoonlijke gegevens via deze website voor de volgende doeleinden:

Op uw verzoek:

  • Om uw verzoeken via het contactformulier te beantwoorden
  • Om contact met u op te nemen
  • Om u o.a. ,maar niet uitsluitend, onze nieuwsbrief en updates te verzenden (afhankelijk van de keuzes die u heeft gemaakt)

Wij gebruiken daarvoor de volgende persoonsgegevens:

  • Naam (voor en achter)
  • Contact details (telefoon en email)
  • Werkgever
  • Functie
  • Eventuele communicatie 

Voor de gebruikerservaring:

  • Om de bezoeken van onze website te analyseren om hiermee de gebruikerservaring te verbeteren (door zogenaamde 'cookies').

Wij gebruiken daarvoor (via Google Analytics) de volgende persoonsgegevens:

  • IP-adres
  • Browser informatie
  • Locatiegegevens
  • Apparaat informatie

Persoonlijke gegevens die via deze website worden verzameld, worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.

Worden mijn gegevens aan derden verstrekt?

Wij respecteren uw persoonlijke gegevens. Daarom worden al onze derde partijen zorgvuldig geselecteerd. We beoordelen deze derde partijen regelmatig om te controleren of ze voldoen aan onze gegevensbeschermingsnormen. Uiteraard zullen wij uw persoonlijke gegevens nooit verkopen.

Derden

  • Google Analytics:
    • We gebruiken Google Analytics om uw gebruikerservaring te verbeteren. Om uw gegevensbeveiliging te waarborgen, gebruiken wij de privacy instellingen als aangegeven door de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat;
      • we een overeenkomst hebben met Google Analytics
      • IP-adressen zijn geanonimiseerd
      • dat we onze gegevens niet delen met andere Googleservices
      • we gebruiken geen andere Google-services in combinatie met onze Google Analytics-cookies. (zie gebruikerservaringsgegevens)
  • Base CRM
  • Typeform

Hoe lang worden mijn gegevens opgeslagen?

Scamander zal uw gegevens opslaan voor zo lang als nodig is voor het doel waarvoor het is verstrekt. We gaan regelmatig door onze systemen om te controleren of uw persoonsgegevens nog steeds noodzakelijk zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt. 

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?

Om uw persoonsgegevens veilig te houden heeft Scamander organisatorische en technische maatregelen genomen om uw gegevens te beschermen tegen diefstal, verlies of enig gebruik dat niet in overeenstemming is met de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verzameld. 

Waar kan ik een verzoek indienen om mijn gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen?

Als u nog vragen heeft over dit privacy beleid, stuur dan een email naar rsikkema@scamander.com. Als u toegang wenst tot uw gegevens die via deze website worden verwerkt, kunt u per e-mail een aanvraag sturen naar rsikkema@scamander.com. Om uw identiteit te verifiëren vragen wij u vriendelijk om een ​​fotokopie van uw ID aan uw verzoek toe te voegen. Zorg er alstublieft voor dat u uw foto en uw BSN verduistert. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk, maar binnen vier weken behandelen.